On-line Reisboekwinkel


Ook bij aanschaf van allerlei toeristische gidsen en plattegronden kunt u Jeugdvoetbaltips ondersteunen. Via de bol.com winkel zijn vrijwel alle boeken te bestellen die u voor u vakantie nodig heeft. De productafbeelding links staat meestal symbool voor een serie-uitgave. Producten zijn te bestellen via oranje bestelknop of door op het plaatje te klikken.
Wilt u zelf zoeken op trefwoord dan kunt u het beste via Jeugdvoetbaltips naar de algemene boekenpagina van bol.com gaan. Vervolgens in het zoekvenster uw trefwoord plaatsen. Alle vakantiepagina's hebben een blauwe achtergrond.

Let op: Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Indelingen & beschrijvingen moeten voor een deel nog worden aangepast.


Nagenieten van China en de Olympische Spelen: de China & Beijing pagina. China, reisgidsen, taalcursussen, stadsplattegronden, fotoboeken en nog veel meer... Klik op het logo van de Olympische spelen.

 

 


Accommodatie


 

Vakantiehuizen<br>W. PauwelsGroene Vakantiegids Benelux<br>

Bungalows / Vakantiehuizen


Nog op zoek naar een vakantiewoning? In deze boeken staan de adressen.


 

Bed & Breakfast in Nederland<br>Goedkoop Overnachten<br>

Goedkoop overnachten 

Bed and Breakfastadressen en andere mogelijkheden om goedkoop te overnachten in Nederland liggen niet altijd voor het oprapen. Hoe dat komt...? Via trefwoord bed and breakfast onder boeken krijgt u toch al aardig wat mogelijkheden.


 

Heerlijk Logeren in Nederland en Belgie<br>ANWB Hotelgids Nederland / 2006<br>

Hotels


Nog op zoek naar een hotel? In deze boeken staan de adressen.


 

ANWB Campinggids 1 2009ACSI Campinggids Europa 2009 + ACSI Camping dvd-rom Europa 2009

Kamperen

Nog op zoek naar een camping? In deze gidsen staan de adressen. U vind hier niet alleen de grote Campings van Europa maar ook de uitgebreide serie 'Rustiek Kamperen'.


 

Actief / Fietsen


 

Zuid-Hollandse kust en Randstad<br>Fietsgids Noord-Drenthe<br>Nina van den Broek

ANWB/VVV Fietsroutes
Nederland is een populair fietsland. Ons land biedt dan ook talrijke mogelijkheden voor recreatieve fietstochten. De bekende ANWB/VVV Fietsgidsen bevatten per titel twintig kant en klare attractieve fietsroutes met veel aandacht voor het landschap. De routes variëren van 30 tot 50 kilometer en zijn veelal bewegwijzerd. De gidsen zijn geheel in kleur uitgevoerd. De ANWB/VVV Fietsgidsen zijn er van diverse regio's. Klik op de ga verder button voor de gidsjes per streek.

 

Fietsen langs brouwerijen<br>
<!--webbot bot=40 mooiste fietstochten van Belgie<br>

Fietsboeken en gidsen algemeen


 

Actief / Wandelen
 

Stadswandelingen<br>Wandelgids Noord-Brabant<br>Bijnen, M. & Haarsten, A.

ANWB Wandelgidsen Nederland

Boekje met stadswandelingen door Nederlandse steden en wandelgidsen met beschreven wandelingen door de mooiste gebieden van Nederland.

 

Pieterpad / 1 Pieterburem-Vorden v.v.<br>Marskramerpad / 3<br>Steven van Schuppen, M. van Bijnen & V. Maas

Lange Afstand Wandelpaden

De Lange afstandswandelpaden zijn ondertussen een begrip. Pieterpad is een van de bekendste, maar er zijn er veel meer.

 

52 natuurwandelingen door heel Nederland<br>Marjolein den Hartog & Tal Maes De mooiste bergwandelingen van Nederland<br>Rutger Burgers, Rob Wolfs & Sietske de Vet

Wandelen

Overzicht diverse soorten wandelboekjes. Hier worden verschillende soorten boeken en gidsen afgebeeld.  Boekje over natuurwandelingen is topper in zijn soort. Ook boekje bergwandelingen door Nederland is een aanrader!


 

Wandelgids voor Noordoost Brabant<br>M. RolandWandelgids voor Waterland, Zaanstreek en West Friesland<br>M. Roland

Eoscentra Wandelgidsen NL


 

Actief / Watersport
 

Wateralmanak 2007/2008 / 1<br>Handboek Motorboot varen<br>Jinks, S.

ANWB Watersportboeken

De wateralmanak deel 1 en deel 2, maar ook informatie over het Vaarbewijs.


 

Reisboeken & Toeristische gidsen

 

Australie<br>ANWB Navigator / China<br>

ANWB Navigator  

Glossy gidsen met nieuwe omslagen.
In 2008 verschijnen twee nieuwe titels in de serie Navigator, te weten China en Thailand. In totaal zijn er in deze serie 25 titels verkrijgbaar. De ANWB Navigator is zoveel meer dan een gewone reisgids: je kunt er lekker in lezen en bladeren, maar ook snel relevante informatie opzoeken. Bijvoorbeeld over shoppen, hoe het openbaar vervoer werkt, foto's van restaurants en hotels, locatiekaartjes per hoofdstuk en leuke artikelen over 'het leven in...'

 

ANWB Reisgids Nederland Zeeland<br>P. Verver

ANWB Reisgidsen Nederland

Elk deel is op dezelfde manier opgebouwd: na een inleiding op de provincie en haar streken volgen beschrijvingen van plaatsen. Bij elke plaats worden zaken als bezienswaardigheden, evenementen, winkeltips, en horeca gegeven. De plaatsen staan per streek op alfabetische volgorde. Vervolgens enkele fiets- en wandelroutes in de betreffende provincie. Achterin het boekje een register en een kaart van de provincie. Per bezienswaardigheid een korte beschrijving, adres- en openingsgegevens en website. Door middel van een pictogram wordt nog extra informatie gegeven zoals of een bezienswaardigheid vooral ook leuk is voor kinderen. Klik op de ga verder button voor de gidsjes per provincie.

 

ANWB Reisgids Nederland Zeeland<br>P. Verver

ANWB Reisgidsen Nederland

Elk deel is op dezelfde manier opgebouwd: na een inleiding op de provincie en haar streken volgen beschrijvingen van plaatsen. Bij elke plaats worden zaken als bezienswaardigheden, evenementen, winkeltips, en horeca gegeven. De plaatsen staan per streek op alfabetische volgorde. Vervolgens enkele fiets- en wandelroutes in de betreffende provincie. Achterin het boekje een register en een kaart van de provincie. Per bezienswaardigheid een korte beschrijving, adres- en openingsgegevens en website. Door middel van een pictogram wordt nog extra informatie gegeven zoals of een bezienswaardigheid vooral ook leuk is voor kinderen. Klik op de ga verder button voor de gidsjes per provincie.

 

Ardennen Luxemburg<br>Guido Fonteyn

ANWB Reisgidsen Buitenland

Ondertussen een begrip in Nederland. De zeer uitvoerig beschreven gidsen per land of per streek van de ANWB.
Deze gidsen bevatten talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, kastelen, musea, natuurgebieden enzovoort. De ANWB heeft uit het grote aanbod een selectie aangegeven van toeristische hoogtepunten.

 

Dominicaanse Republiek<br>Ulli LangenbrinckGardameer<br>Barbara Schaefer

ANWB Reisgidsen Buitenland Extra

 Met grote kaart zoeken gaat snel; bij alle onderwerpen in deze gids staan de coördinaten van de kaart vermeld. 12 hoogtepunten; deze mag u niet missen! De 12 hoogtepunten zijn in de gids en op de kaart gemarkeerd met een groot blauw uitroepteken zodat u ze niet over het hoofd ziet. De beste extra.tips voor overnachten, winkelen, uitgaan, bezienswaardigheden, restaurants en cafés.

 

Capitool reisgids USA<br>Parijs<br>

Capitool Reisgidsen Buitenland

De Capitool reisgidsen kenmerken zich door een prettige speelse opmaak. Geen lange stukken tekst, maar kleurendruk boeken met veel illustraties

 

Maastricht & Zuid-Limburg<br>Gerard M.L. HarmansCapitool reisgids Zeeland<br>Bartho Hendriksen

Capitool Reisgidsen Binnenland

De Capitool reisgidsen kenmerken zich door een prettige speelse opmaak. Geen lange stukken tekst, maar extra kleurrijke illustraties.


 

Natuurreisgids Ardeche en Auvergne<br>Talbot, R.It's Londen<br>B. Lansink & M. Lauw

Kosmos Reisgidsen
 

China<br>Damian HarperBeijing<br>Lonely Planet Publications

Loneley Planet

Loneley Planet uitgaves zijn engelstalig maar onontbeerlijk voor 'bag-packers'
Heel veel info over gekozen bestemming.

 

Barcelona<br>Hans WeissParijs<br>Hans-Joachim Kruse

Marco Polo

Marco Polo boekjes geven een schat aan waardevolle informatie. Vooral stedenboekjes zijn zeer in trek.
 

De groene gids / Michelin  Provence<br>Cote d'Azur<br>

Michelin

Michelin kaarten zijn in Nederland wat minder makkelijk verkrijgbaar. Daarentegen is het aanbod van reisgidsen wel weer groot.
 

Een eskimo in de woestijn en andere reisverhalen<br>

<!--webbot bot=Was ik in vredesnaam maar thuisgebleven<br>

Reisverhalen

Altijd leuk om te lezen wat anderen meemaken tijdens hun reizen. Een voorbeeld van de vele boeken die op dit gebied zijn uitgebracht

 

Navigatie

 

TomTom One Europa<br>TomTom

Autonavigatie

Nooit meer de weg kwijt. Geen losse kaarten of plattegronden meer in de auto. Geen onenigheid meer met de kaartlezer. De Tomtom wijst de weg door Europa.
Uw eerste stap in autonavigatie?
Nu is er TomTom ONE!
TomTom ONE combineert gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid en touchscreen technologie met een elegant, onmiskenbaar nieuw design. Dankzij TomToms bekroonde plug-and-drive navigatiesoftware op een geheugenkaart, ervaren automobilisten direct de voordelen van een TomTom ONE.
Dit betekent dat geen gecompliceerde software hoeft te worden gedownload. Na het aansluiten is uw TomTom ONE gereed voor gebruik. TomTom ONE wordt geleverd met de allernieuwste kaarten van West-Europa.
Inclusief: Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad. Met TomTom ONE vindt iedereen de weg van A naar B!

 

Plattegronden en Kaarten

 

Geen afbeeldingen beschikbaar

ANWB Natuurmonumenten Wandel- en Fietskaarten

Je leert de mooiste plekjes van Nederland het beste kennen door te gaan wandelen. Deze kaarten hebben allemaal een schaal van 1:20.000

 


ANWB/VVV Toeristenkaart Nederland (schaal 1:150.00)

De ANWB introduceert de serie ‘ANWB Toeristenkaarten NL’. Deze kaarten zijn uiterst geschikt om de bezienswaardigheden van Nederland te ontdekken. De serie kaarten is in provincies ingedeeld.

 ANWB Fietskaarten Nederland (schaal 1:75.000)

In 2007 introduceerde de ANWB de zeer succesvolle landsdekkende serie fietskaarten. Van de 17 kaarten zijn er alweer 7 volkomen geactualiseerd (herkenbaar aan het sterretje) Deze zijn te bestellen vanaf april 2008. Alle nieuwe fietsknooppunten zijn opgenomen en de afstanden tussen de knooppunten worden op de kaart vermeld. Tevens is de kwaliteit van het papier aanzienlijk verbeterd. De kaarten worden nu gedrukt op zogenaamd Landkaartpapier.

 


ANWB/VVV Topografische kaarten (schaal 1:50.000)

De 25 verschillende ANWB/VVV Topografische kaarten van Nederland met de schaal 1:50.000 zijn bij uitstek geschikt voor fietsers, wandelaars en vogelaars en alle andere gebruikers van topografische kaarten. Bovendien kunnen de kaarten tegen een stootje, want ze zijn gemaakt van scheur- en watervast materiaal. Geschikt voor GPS gebruik, met streekinformatie, fietspaden en ANWB-paddestoelen.

 

Groningen en Drenthe<br>Salland, Twente en Achterhoek<br>

ANWB/VVV Fietsatlassen (schaal 1:75.000)

De fietser die graag zijn eigen routes bepaalt, zal goed uit de voeten kunnen met de 1:75.000 kaarten in deze serie Fietsrouteatlassen. Om de fietsvriendelijkste route te kunnen samenstellen, zijn naast alle fietspaden ook alle ANWB-bewegwijzerde Eéndaagse en Lange Fietsroutes, Landelijke Fietsroutes (LF-routes) en Fietsroutenetwerken met knooppunten ingetekend.
 

ANWB Topografische atlas Overijssel<br>Noord-Brabant / 1:25.000<br>

ANWB Topografische Atlas per provincie (schaal 1:25.000)   

In deze topografische atlas staan de recentste edities van de kaarten 1:25.000 van de Topografische Dienst Kadaster. Deze topografische kaarten geven een nauwkeurig beeld van de werkelijkheid - het bladeren door de atlas is dan ook een ontdekkingstocht door uw provincie. Vrijwel alle landschappen, wegen, grenzen, gebouwen en objecten van uw provincie zijn in deze atlas opgenomen. Al deze elementen staan in de legenda.

 

Noord-Brabant<br>ANWB Waterkaart B Friesland / 2008/2009<br>

ANWB/VVV Waterkaarten
De ANWB/VVV Waterkaarten bevatten alle gegevens die voor de plezier- en beroepsvaart op de Nederlandse binnenwateren nodig zijn. Zoals sluizen, doorvaartafmetingen, jachthavens en waarschuwingsborden. Er zijn ANWB/VVV Waterkaarten van alle populaire watersportgebieden. De kaarten worden elke twee jaar herzien. Nu op speciaal papier waardoor de kaart ook tegen een spatje water kan.

 

Duitsland / 7 Sachsen Thuringen<br>Spanje, Portugal<br>

ANWB Wegenkaarten Buitenland


 

Geen afbeelding beschikbaar

ANWB Wegenkaarten Nederland


 

ANWB Stadskaarten
De ANWB introduceert handzame stadsplattegronden van verschillende wereldsteden. Deze kaarten zijn duidelijk leesbaar én kunnen tegen een stootje. Het unieke aan deze kaarten is dat ze water- en scheurvast zijn.

 

Midden- en Zuid-Veluwe 16 KVVT<br>Westelijk Noord-Brabant 2 KVVT 32<br>

ANWB/VVV KVVT Wandel en Fietskaarten
Regiokaarten om zelf de fiets- of wandelroute uit te zetten. Zoek uw kaart met trefwoord kvvt en als u het weet het kaartnummer erachter.
Let op: Deze kaarten worden 2008 vervangen. Vele kaartnrs zijn via ANWB/VVV al niet meer leverbaar. Zoekt u nog een kaart uit deze serie? Probeer het via bol.com Misschien is de door u gezochte kaart nog leverbaar!

 

Stratengids Amersfoort<br>Stratengids Amsterdam<br>

Citoplan Ringband

Citoplan heeft stadsplattegronden van vrijwel alle kleinere plaatsen door heel Nederland. Ook verkoopt Citoplan stadsplattegronden in ringband. Geen gedoe meer met het uitklappen van grote kaarten. Handig in de auto of op in een kleine ruimte
.

 

Falkplan autokaart Frankrijk
<!--webbot bot=Belgie Luxemburg Autokaart Falk-vouwwijze<br>

Falkplan kaarten per land

Falkplan is een begrip in plattegrondenland. Van allerlei landen kunt u diverse kaarten op verschillende schaal bestellen.
 

Falkplan kleurenplattegrond gemeente delft
<!--webbot bot=Rotterdam plattegrond<br>

Falkplan Stadsplattergond

Wilt u een kaart van een bepaalde stad hebben met compleet stratenplan en index? Van alle grote en middelgrote steden zijn er kaarten te vinden. Kleinere plaatsen worden vaak gezamenlijk op 1 kaart gezet. Bijvoorbeeld de Bollenstreek kaart daarop staan onder meer Katwijk, Noordwijk, Lisse.

 

Grote Historische Topografische Atlas / Friesland<br>Meindert Schroor, T. Willems & Thijs CaspersGrote Historische topografische Atlas / Gelderland<br>Harry Wonink & Huib Stam

Grote Historische Topografische Atlas

Topografische kaarten die zich laten lezen als een historisch verhaal
Voor natuurliefhebbers en wandelaars, heemkundig geďnteresseerden en historici, vormen oude, gedetailleerde landkaarten een ongeëvenaarde bron van informatie.
In deze atlas zijn zulke topografische kaarten verzameld

 

Taalgidsen


 

Zweeds<br>Portugees<br>

ANWB Taalgidsen  

In 15 minuten vreemde taal leren? Ga de uitdaging aan via Taalgids van de ANWB.
Onder de reeksen toeristische conversatiegidsjes springt die van de ANWB er gunstig uit, zeker in deze nieuwe herziene en aangevulde editie. Hij biedt de traditionele inleidende overzichten en de thematische rubriekjes met voorbeeldzinnetjes en uitspraakindicaties, maar is telkens iets uitvoeriger en degelijker dan de meeste andere gidsjes. Tussendoor is er veel beknopte maar handige toeristische informatie. Klik op de lees verder button voor de gidsjes per taal.

 

Grieks<br>Spaans<br>

Capitool Taalgidsen

De Capitool taalgidsen kenmerken zich door een prettige speelse stijl.


 

Wat & Hoe reisgids Australie<br>Pip MoranWat & Hoe taalgids Spaans<br>

Wat en Hoe  

Voordelig in de aanschaf en zonder taalcursus naar het buitenland. In pocketformaat.

 

  Shop Jeugdvoetbaltips
 

 

Copyright © 1999 - 2010 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster 
Laatste upload op: 16 januari 2010