Training- en skills

niet via bol.com bestel DVD via www.trainerssite.nl

Cock van Dijk Trainingsmethoden en Oefeningen

Techniek is op dit moment hot. Er is zeer veel vraag naar de methodes van Coerver, Meulensteen, Moniz, etc. Er duiken zeer veel voetbalscholen die de techniek van spelers buiten de trainingen van de club nog extra verbeteren, maar ook van binnen de clubs komt er steeds meer vraag en aandacht. Een probleem is de informatievoorziening. Er zijn amper Nederlandstalige boeken en DVD’s op de markt die trainers hierover kunnen informeren. Dat probleem zag Cock van Dijk, hoofd jeugdopleidingen van Barendrecht, ook in. Binnen Barendrecht wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek van de jeugdspelers. Hierbij wordt ook veel gebruik gemaakt van bewegingen waar Coerver bekend is om geworden. Van Dijk: “Coerver was misschien wel de eerste die inzag dat het geďsoleerd trainen van technische vaardigheden spelers echt tot betere voetballers maakt. De laatste DVD van Coerver vind ik echter een stuk minder geschikt voor de amateurvoetbaltrainer. Ten eerste omdat je daar vooral spelers ziet die technisch zeer vaardig zijn. Dat is niet de praktijk van het amateurvoetbal. Het hele traject wat er aan vooraf is gegaan wordt voor het gemak vergeten. Ten tweede worden vooral ingewikkelde organisatievormen getoond die vaak niet geschikt zijn voor het amateurvoetbal. Je moet het als trainer een stuk eenvoudiger houden.” Daarom maakte Cock van Dijk een DVD, eerst met de bedoeling om deze intern voor Barendrecht te gebruiken. Echter, het project werd een stuk groter en het resultaat is een DVD die uitermate geschikt is voor jeugdtrainers die bij een amateurclub actief zijn.
Deze DVD is vanaf nu te koop op www.trainerssite.nl en is verkrijgbaar door op deze link te klikken.
 (niet via bol.com,
bestel DVD via www.trainerssite.nl

 


Goalkeepers Combitraining Wouter van Voorthuizen 
Het is weer enige tijd geleden dat een aantal voortrekkers op keepersgebied videobanden uitbrachten. De laatste jaren is het zelfs erg stil op dit gebied. De gevestigde orde onder de keeperstrainers is al jaar en dag met dezelfde dvd’s bezig, terwijl de ontwikkeling van het voetbal heel erg in beweging is. Dit zag ook Wouter van Voorthuizen, de huidige keeperstrainer van Feyenoord Rotterdam en van Goalkeepers Combitraining. Als verantwoordelijke man voor de jeugdkeepers van Feyenoord vond hij dat het tijd werd en ook goed was dat er een jongere generatie keeperstrainers opstaat die ook hun nek durven uit te steken.  
 (niet via bol.com,
 via Twan Centen)

 


Goalkeeping ABC Twan Centen 
Voor de keepers en keeperstrainers onder ons. Twan Centen heeft na zijn succesvolle 1e DVD nu een vernieuwde versie geproduceerd voor de beginselen van het keepersvak. DVD is met name geschikt voor keeperstrainers en beginnende keepers. Voor de nieuwe versie heeft Gabor Babos zijn medewerking verleend. Klik hier voor een PREVIEW van de nieuwe DVD  

 Helden Van De Toekomst - Ajax

Ajax - Helden van de Toekomst 6 DVD box

Ajax en Armada Sports presenteren de dvd-reeks Helden van de Toekomst. De serie bestaat uit zes dvd’s over de wereldberoemde jeugdopleiding van Ajax.
Wim Zielhorst, een ervaren producent van sportfilms en -documentaires heeft meer dan vijf jaar bij Ajax meegelopen met de trainers, de technische staf en jonge talenten om het Ajax-trainingsconcept aan het publiek in al haar facetten te tonen. Het resultaat is een unieke zesdelige dvd-serie voor iedere voetbalfan, het aanstormende voetbaltalent en zijn ouders, voor jeugdtrainers in het algemeen en die in het amateurvoetbal in het bijzonder, voor Ajax-fans en het bedrijfsleven.
Op iedere dvd wordt uitgebreid ingegaan op een specifiek thema en/of leeftijdsgroep. Aan de hand van legendarische beelden van Ajax-spelers waaronder Dennis Bergkamp, Rafael van der Vaart en Johan Cruijff wordt op dvd 1 de Ajax-speelwijze in beeld gebracht.
Op de overige vijf dvd’s wordt uitgebreid ingegaan op de Ajax-opleidingsvisie. Met onder andere beelden van bekende Ajax-voetballers zoals Ryan Babel, Wesley Sneijder, Hedwiges Maduro, John Heitinga, Nigel de Jong en Urby Emanuelson. De delen zijn ook allen afzonderlijk verkrijgbaar.
6 items | Speelduur: 550 Minuten
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 11.09.2007
EAN: 8711983487321
 


bestellink volgt zsm

Ajax - Helden van de Toekomst - deel 1

dvd 1 – De Ajax-speelwijze
De Ajax-speelstijl – Formatie – Speelwijze – Balbezit - Oriënteren en anticiperen – Veldbezetting - Technische vaardigheden - Individueel spelidee - Balbezit tegenpartij - Keuze voor formatie.
EAN: 8711983487338
 


bestellink volgt zsm

Ajax - Helden van de Toekomst - deel 2

dvd 2 – De Opleidingsvisie
Talentherkenning - Allesbepalende factoren – Talentontwikkeling - Geďntegreerde aanpak - Trainbaarheid van vaardigheden – Trainingsperiode – Trainingsbelasting - Individuele ontwikkeling - Trainen een vak apart - Aanpassen van de formatie - Individuele ontwikkeling en team.
EAN: 8711983487345 
 


Helden Van De Toekomst - 7 tot 12 jaar

Ajax - Helden van de Toekomst - deel 3

dvd 3 – 7/12 Jaar
Leeftijdspecifieke kenmerken - Mentale ontwikkeling - Veelzijdig motorische ontwikkeling - Voetbaltechniektraining - Scouting van talenten – Stimuleren/corrigeren - Spelen in een ouder team - Tactische training - Keuze voor een positie - Aanleren van technieken – Balvaardigheid.
Speelduur: 35 Minuten.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.04.2008
EAN: 8711983487352

 


Ajax - Helden Van De Toekomst - 12 tot 15 jaar

Ajax - Helden van de Toekomst - deel 4

dvd 4 – 12/15 jaar
Leeftijdspecifieke kenmerken - Technische vaardigheden passen en aannemen - Toepassen van technische vaardigheden – Positiespel – Partijspel – Groeispurt - Specifieke vaardigheden.
Speelduur: 45 Minuten.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.04.2008
EAN: 8711983487369

 


Ajax-Helden Van De Toekomst 5

Ajax - Helden van de Toekomst  - deel 5

dvd 5 – 15/19 jaar
Leeftijdspecifieke kenmerken - Individueel spelidee - Technische vaardigheden passen en aannemen – Positiespel – Teamtactiek – Partijspel - Speelwijze in relatie tot de tegenpartij.
Speelduur: 35 Minuten.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 06.05.2008
EAN: 8711983487376

 


Ajax-Helden Van De Toekomst 6

Ajax - Helden van de Toekomst  - deel 6 

dvd 6 – Bonus
Impressies van sportcomplex de Toekomst – impressie van de Arena (Ajax-ruimtes) – Integraal een helft van de wedstrijd Ajax – Sparta, gezien door de positiespelanalysecamera – Ontwikkelingsfilmpjes van Hedwiges Maduro, John Heitinga, Wesley Sneijder, Ryan Babel, Urby Emanuelson – Interviews over de Ajax-opleiding met Maduro, Babel en Nigel de Jong – Trailers van de delen 1 t/m 5.
Speelduur: 88 Minuten
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 06.05.2008
EAN: 8711983487383

 

Leer Freestyle Football - Deel 1<br>

Leer Freestyle Football deel 1

Deze DVD is een must voor elke jonge voetballer! De absolute wereldtopper Billy Wingrove leert je de meest fantastische movers & tricks en geeft aan wanneer je ze in het veld kunt gebruiken. Verbaas je vrienden met het beste freestyle football!
Speelduur: 60 Minuten.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 09.10.2006
EAN: 8717306270489

 

Premier League - Skill Factor

Premier Leaque Skill Factor 

Maak gebruik van de high-tech 3D animaties in SKILL FACTOR om je voetbaltechniek te verbeteren en snel nieuwe moves te leren. Het unieke aan dit programma is de combinatie van duidelijke 3D-computeranimaties met spectaculaire beelden uit de Premier League waar de experts een bepaalde techniek in de wedstrijd gebruiken.
Speelduur: 90 Minuten
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.04.2008
EAN: 8717306270939

 

Really Bend it Like Beckham<br>

Really bend it like Beckham

David Beckham, één van de beroemdste voetballers ooit, vond dat het tijd werd om iets terug te doen voor zijn fans. In dit exclusieve programma, gefilmd in Madrid, deelt Beckham zijn kennis, techniek en ervaringen. Het programma is gefilmd op High Definition en vertoont de allernieuwste technologie - meerdere camera standpunten, extreem vertraagde beelden en gefragmenteerd beeldmateriaal. Opgedeeld in overzichtelijke onderwerpen - balcontrole, vrijloop technieken, passen en ruimte creëren, draaitechnieken en voorwaarts spelen, crosspassen, insluiten en verdedigen, afmaken en vrije trappen.

Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.12.2004
EAN: 7321932593730

 

Ruud van Nistelrooy - Play Like Champions<br>

Ruud van Nistelrooy, Play like Champions

Ruud van Nistelrooy, Roy Keane, Ryan Giggs en de overige sterren van manchester United leren je via deze DVD voetballen als echte kampioenen! Onder leiding van de Nederlandse skills-jeugdtrainer van Manchester United, Rene Meulensteen worden tips, trucs en technieken uitgelegd waarmee je de sterkste defensies kunt uitschakelen en je jezelf als voetballer kunt verbeteren. Elke techniek wordt zeer duidelijk uitgelegd en afgebeeld, ondersteund met sfeervolle actie-beelden uit de Premier League. Driedubbele aanrader! Helaas bij bol.com al een tijd niet meer leverbaar. Probeer tweedehands!
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 06.05.2004
EAN: 8716777042922

Trailer
 

Soccer Kings 1 - Ground Moves<br>

Soccer Kings 1 Ground Moves

Ground Moves legt stap voor stap alle straatvoetbaltrucs met de bal op de grond uit. De beste straatvoetbalspelers ter wereld komen uit Nederland. De Soccer Kings helden, Ruud Bos, Nelson de Kok, Omar Nejjari en Nam New en staan garant voor de beste en coolste tricks op het gebied van straatvoetbal.
Speelduur: 60 Minuten
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 22.08.2006
EAN: 8715664038819

 

Soccer Kings 2 - Air Moves<br>

Soccer Kings 2 Air Moves

Air Moves legt stap voor stap alle straatvoetbaltrucs met de bal in de lucht uit. De beste straatvoetbalspelers ter wereld komen uit Nederland. De Soccer Kings helden, Ruud Bos, Nelson de Kok, Omar Nejjari en Nam New-En staan garant voor de beste en coolste tricks op het gebied van "streetsoccer".
Speelduur: 75 Minuten.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 22.08.2006
EAN: 8715664038826

 

Streetwizards<br>

Streetwizards
2DVD
Lenny Netteb, Edward van Gils en Issy "Hitman" Hamdaoui, ook wel bekend van Fifa Street I en II van EA Sports, leren je via deze DVD 34 van de beste straatvoetbal trucs. Behalve deze School of Tricks, compleet met freezes en commentaar van genoemde spelers, bevat de DVD een documentaire van de Streetwizards, een showcase van de tricks op muziek, bloopers, videoclips, the making of the videoclip, 15 minuten real action van de Streetwizards en tevens is er een mogelijkheid om de documentaire te bekijken en uitstapjes te maken naar de school of tricks. Bij deze DVD zit tevens een gratis CD met de soundtrack die in zijn geheel is geproduceerd door de Beatkidz.
2 DVD's
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 06.10.2006
EAN: 5413356084573
Trailer
 (nog niet via bol.com)

Topcoaches@Work deel 1 en 2

2 DVD box naar aanleiding van de Trainerscongressen 2003 en 2004  'Leer een succesvolle coach te worden' Met meer dan 25 trainingsvormen en animaties. De tips van toptrainers bij het coachen te vertalen naar uw eigen coachingsituatie. Met medewerking van o.a. Co Adriaanse, Martin Jol, Foppe de Haan, Ricardo Moniz en Raymond Verheijen, Rene Meulensteen Frans Hoek, Henk ten Cate en Guus Hiddink.  Het unieke is dat deze topcoaches bereid zijn hun kennis te delen met collega's in de hele wereld. Thema's die onder meer tot in detail worden uitgewerkt zijn:
- Pressie spelen;
- Zoneverdediging;
- Het spelen op de counter;
- Techniektraining;
- Sprinttraining;
- Coachen tijdens partijspel.  Deze DVD is geschikt voor coaches op elk niveau!
 

Leer Freestyle Football - Deel 1<br>

Leer Freestyle Football deel 1

Deze DVD is een must voor elke jonge voetballer! De absolute wereldtopper Billy Wingrove leert je de meest fantastische movers & tricks en geeft aan wanneer je ze in het veld kunt gebruiken. Verbaas je vrienden met het beste freestyle football!
Speelduur: 60 Minuten.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 09.10.2006
EAN: 8717306270489
 Urban Freestyler<br>

Urban Freestyler
  
Met Urban Freestyler zie je de meest fantastische en ongelofelijke voetbalmoves die dertien van 's werelds beste straatvoetballers en freestylers in huis hebben. Met sterren als Nike World Champions Abbas Farid en Craig Dobson, UK's nummer 1 Billy Wingrove en 's werelds beste basketball freestyler Tommy Baker. Je moet het gezien hebben om het te geloven... Dat alles gepresenteerd op muziek van UK's beste hip hop artiesten zoals Wordsmith, Genesis Elijah, Lethal and Destruction, the Choong Family en reggae legende Horace Andy geeft je de ultieme freestyle voetbal beleving!
Speelduur: 95 Minuten
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 09.10.2006
EAN: 8717306270472

 

Wiel Coerver - De Complete Werken (4DVD)<br>

Wiel Coerver, de complete werken 4 DVD box ( deel 1 tm 4)
Als trainer was Wiel Coerver succesvol met onder meer Sparta en NEC, terwijl hij Feyenoord in 1974 de landstitel en de UEFA Cup bezorgde. In de jaren tachtig ontwikkelde de gedreven trainer / coach unieke oefenstof die vooral gericht was op de technische ontwikkeling van jeugdige spelers.
4 DVD's
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 22.08.2006
EAN: 8715664037256

 

Wil je zelf meer weten over Voetbal mogelijkheden in Nederland bezoek dan de volgende website:

Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond http://www.knvb.nl

 

Training & Skills Clubs Nederland Ajax Feyenoord PSV
Engels Voetbal Spaans Voetbal Nationale Teams Wk's EK's
Uefa Championsleague   Documentaires Personalities Maradona Voetbalspeelfilms  naar trainingsboeken
naar sportdvd's
 naar sportgames
  naar sportboeken

Copyright © 1999 - 2008 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster  Laatste upload op: 21 juni 2008