Sportgames  

 

Na de dvd en boekenpagina ook een overzicht met Games. Het aanbod is gevarieerd. Het accent ligt op Games waar sport een centrale rol speelt. Dat is wel in de breedste zin van het woord. De meest uitgebreide lijst betreft uiteraard voetbal, maar ook andere sporten komen aan bod. Tips op dit gebied zijn meer dan welkom. Klik op de afbeeldingen voor je favoriete platform.

 

 

Jeugdvoetbaltips werkt voor dit gedeelte van de site samen met. Door uw bestelling via de links en de zoekmachines op deze site te laten lopen (bij Bol.com) steunt u Jeugdvoetbaltips. Dat doet u ook als het geen sportgame is, als u maar via deze site naar bol.com gaat...

Laatst toegevoegde titels:

Wii Sports Resort<

Wii Sports Resort + Wii Motion Plus 2009

Na het ongekende succes van Wii Sports, het spel dat geleverd werd bij aanschaf van een Nintendo Wii, is het nu tijd om het strand op te gaan. Met de zomer in onze bol wordt Wii Sports Resort de nieuwe sensatie voor de Nintendo Wii.
Wii Sports Resort is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Wii MotionPlus uitbreiding. Deze uitbreiding voor de Wii afstandsbediening zorgt er voor dat de kleinste bewegingen van de controller nu uiterst nauwkeurig geregistreerd worden. Het Wii Sports Resort pakket biedt diverse strandspellen, variŽrend van frisbeeŽn en jetskiŽn tot aan 'zwaardvechten' op een drijvend vlot op het water. Wat Wii Sports deed voor de Nintendo Wii doet Wii Sports Resort voor de Wii MotionPlus uitbreiding. Wii Sports Resort biedt namelijk luchtig vermaak dat voor iedereen makkelijk is om op te pakken, terwijl het wel de mogelijkheid biedt om je even lekker uit te leven in je eentje of samen met je vrienden. Met Wii Sports Resort haal je jouw actieve vakantie gewoon naar je woonkamer!
Dit pakket bevat een Wii MotionPlus uitbeiding. Je kunt dus direct aan de slag met Wii Sports Resort! Wii MotionPlus maakt de bewegingen die je maakt met je Wii Remote nog een stuk directer en realistischer.
Full version | Nederlandse versie | Online optie
Releasedatum: juli 2009
| Full version | Professionele beoordeling: 80
Geschikt voor: 7 jaar en ouder
EAN:
0045496367497
 
Wii Fit

Wii Fit
 
Wii Fit is een fitnesspel dat wordt geleverd met het "balance board". Dit is een soort uitgebreide weegschaal. Niet alleen kan het apparaat je gewicht bijhouden, maar ook zien hoe je balans is. Het apparaat kan registreren hoe je je balans verdeeld en hiermee worden verschillende spellen en oefeningen gedaan.
Je hebt in deze game twee soorten oefeningen. Er zijn oefeningen die puur gericht zijn op fitness. Hierbij krijg je op het beeld, via een rood balletje, een indicatie of je de oefening goed uitvoert. De oefeningen variŽren van simpele push-ups tot wat moeilijkere steps-aerobics sessies. Daarnaast zijn er ook wat speelsere vormen; er is bijvoorbeeld een spelletje waarbij je, door je bovenlichaam te bewegen, zoveel mogelijk ballen uit een voetbaldoel moet zien te houden
Full version | Nederlandse versie | Online optie
Releasedatum:
april 2009 | Full version | Professionele beoordeling: 80
Geschikt voor: 3 jaar en ouder
EAN:
0045496365998
 
Voetbal:
Fifa 09 All-Play

Fifa 09 All Play
 
FIFA 09 All-Play is de terugkerende FIFA-serie, maar voor de Wii met speciale functionaliteit. Zo kent het de All-Play-functie waarbij je met acht tegen acht man een potje gaat voetballen en waarbij de besturing versimpeld is, zodat het hele gezin direct kan meespelen. Daarnaast kent FIFA 09 All-Play functies zoals Boot it en Table Football, die respectievelijk draaien om het zo mooi mogelijk op doel schieten en, zoals de naam al suggereert, tafelvoetbal.
Naast alle topspelers, is het ook mogelijk jouw eigen Mii te kiezen en deze op te stellen naast voetbalhelden als Rooney en Ronaldinho. Daarnaast zijn de gewone modi voor de FIFA-veteraan ook aanwezig, zij het allemaal geoptimaliseerd voor de mogelijkheden van de Nintendo Wii.
Full version | Nederlandse versie | Online optie
Releasedatum:
april 2009 | Full version
Geschikt voor: 3 jaar en ouder
EAN:
5030946067275
 

naar sportdvd's
 naar sportgames
  naar sportboeken
  naar shop

Copyright © 1999 - 2010 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster  Laatste upload op: 18 januari 2010