Sportboeken  

 

Op de site Jeugdvoetbaltips komt het regelmatig voor dat er naar (sport) boeken wordt verwezen.  Zoveel mogelijk is geprobeerd om alle boeken die, op wat voor manier dan ook, ter sprake zijn gekomen te noemen. Jeugdvoetbaltips biedt de bezoeker de mogelijkheid om een groot aantal van de besproken boeken eenvoudig te bestellen. Op dit gebied wordt er samengewerkt met bol.com. Als u de werkzaamheden van Jeugdvoetbaltips waardeert bestel u boeken e.d. via de oranje bestellink. Boekbeschrijvingen die apart op Jeugdvoetbaltips voorkomen zijn herkenbaar aan de, lees verder, button. Als u hierop klikt wordt u naar de bewuste pagina op Jeugdvoetbaltips gelinkt. Engelstalige boeken zijn gemarkeerd met UK-vlag. ( )
 
Krachttraining  Boksen Motorsport Snooker Voetbal Algemeen Voetballers/trainers
Mentale sporttraining Cricket Mountainbike Snowboarden Voetbaltraining Volleybal
Sportondersteuning Dammen Nordic Walking Sport divers Voetballers/trainers Waterpolo
Sportvoeding Darts Olympische Spelen Surfen Ajax boeken Waterskien
Autisme & Gedrag Golf Roeien Tai Chi Feyenoord boeken Wielrennen Algemeen
American Football Hippische sport Rugby Tafeltennis Johan Cruijff boeken Wielrenners
Atletiek Honkbal Schaatsen Tennis Keepersboeken Wielrennen Armstrong
Autosport Hockey Schaken Triatlon Kinderboeken (voetbal)

IWielrennen Tour de Fr.

Basketbal Judo Skaten Turnen PSV boeken

IJshockey

Badminton Karate SkiŽn Vechtsporten Voetbalclubs NL Zeilen
Bergbeklimmen Kunst schaatsen Veldrijden Voetbalboeken Alg

Zwemmen

Laatst toegevoegde titels:Louis van Gaal, Biografie & Visie


Louis van Gaal  Biografie & Visie
door Louis van Gaal
"Ik verdenk mezelf ervan dat ik wel eens meer heb met 'het spel goed spelen' dan met 'winnen'. Ik wil dat mijn teams herinnerd zullen worden, vanwege de manier van voetballen (Louis van Gaal)Deze twee bijzondere boeken zijn samengesteld door Louis van Gaal en bevatten daarnaast exclusieve interviews met zijn familie, vrienden en (ex-)collega's. Foto's, documenten en memorabilia werden aangedragen uit het persoonlijke archief van Louis. Uniek is dat Louis ook oefenstof prijsgeeft. Samen geven zij een bijzonder beeld van de totale mens Louis van Gaal, 24 uur per dag echtgenoot, vader, opa, vriend en toptrainer.
Hardcover
| 244 pagina's | Publish unlimited | oktober 2009
ISBN10:9490285013 | ISBN13:  9789490285012
 
 

 

Ard Schenk

 

Ard Schenk, de biografie door Bert Wagendorp 
Ard Schenk, de biografie, gaat over de opkomst, de bijna ondergang en de glorie van 's lands grootste schaatser en zijn leven er na. Schenk was een vrolijke, onbekommerde jongen uit de Anna Paulownapolder, van wie in de strenge winter van 1963 duidelijk werd dat hij aardig kon schaatsen. Ard was een rauw en uniek talent dat binnen drie jaar Europees kampioen was.
Hij was opeens een topsporter, maar werd nooit een asceet die alles opofferde voor de sport. Achter de stugge Noord-Hollander school een sfeergevoelig en emotioneel mens. Ard Schenk schaatste omdat hij het leuk vond, dat je de roem er gratis bij kreeg had hij zich niet gerealiseerd. Dat die roem zelfs kon uitlopen op totale verafgoding, op een alleen met popsterren te vergelijken populariteit bij de vrouwen, daarvan had hij aanvankelijk geen flauw benul. Ard Schenk geschreven door Bert Wagendorp, Frans Oosterwijk en Wybren de Boer, is een sensationeel en prachtig schaatsboek waarin de sportheld in ruste zich eindelijk leert kennen. De biografie gaat ook over de geschiedenis van Nederland met zijn bedompte topsportklimaat van de jaren zestig en zeventig. Ard Schenk is een regelrechte sensatie, nog steeds.

Hardcover
|591 pagina's | Uitgeverij De Buitenspelers | november 2009
ISBN10: 9071359158| ISBN13: 9789071359156

 

 

Beter


Beter
door Maarten van der Weijden 
Op 21 augustus 2008 won Maarten van der Weijden olympisch goud op de tien kilometer openwaterzwemmen in Beijing. Dat markeerde het einde van een lange weg naar de top. In 2001 werd bij hem acute lymfatische leukemie geconstateerd. Zijn overlevingskansen werden geschat tussen de dertig en vijftig procent. Na een serie zware chemokuren, waaronder een stamceltransplantatie, genas hij van zijn ziekte en pakte hij zijn loopbaan als wedstrijdzwemmer weer op. Hij won zilver op de tien kilometer tijdens het EK van Boedapest in 2006 en werd in 2008 in Sevilla op de vijfentwintig kilometer wereldkampioen.
In Beter vertelt hij het verhaal van zijn ziekte en genezing en geeft zijn visie daarop. Hij schetst de moeilijke relatie met zijn vader en zijn streven om door een uitgekiende tactiek de beste zwemmer te worden. Prachtig beschrijft Van der Weijden hoe de eerste meters die hij na zijn genezing zwom uiteindelijk leidden tot een olympische gouden medaille. Beter is een indringend en ontroerend boek over toeval, pech en geluk in het leven.
Paperback | 272 pagina's | Ambo | september 2009
ISBN10: 9026322585 | ISBN13: 9789026322587

 

naar sportdvd's
 naar sportgames
  naar sportboeken
  naar shop

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken
Eigen homepage website teller
Copyright © 1999 - 2010 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster  Laatste upload op: 18 januari 2010