Jeugdvoetbaltips partner van bol.comU steunt Jeugdvoetbaltips door al u bestellingen bij bol.com via deze site te laten lopen.
Er zijn een paar mogelijkheden.


Hoe bestel ik artikelen via de site Jeugdvoetbaltips?

Dit kan op twee manieren: Via de banner van bol.com of via de oranje bestel dit product knop.
Het makkelijkste is door te klikken op de bol.com banner op de home pagina (zie onderstaande afbeelding)Via deze banner/link komt u op de website van bol.com in het hoofdstuk sport- en hobby boeken. Probeer maar eens!
Zolang u de site van bol.com niet verlaat worden eventuele bestellingen genoteerd als zijnde bestellingen binnen gebracht door Jeugdvoetbaltips.
Dit geldt niet alleen voor sport en hobby  boeken maar voor het complete aanbod van de bol.com website.
Ook Cd's, computerspelen, navigatiesystemen, mobiele telefoons etc..
Zo kan Jeugdvoetbaltips dus ook geholpen worden als familieleden, die misschien helemaal niets met sport hebben, simpel via de beginpagina van Jeugdvoetbaltips hun producten aanschaffen. Zeg het voort... zeg het voort !

Dit is een voorbeeldafbeelding. Via deze knop kunt u in de shop gekozen producten bestellen bij bol.com.Op deze site is ook een apart  'winkel' gedeelte ingericht. In deze shop komen, als het gaat om sportboeken sportdvd's en sportgames, vrijwel alleen producten voor die via bol.com besteld kunnen worden. U kunt artikel naar keuze bestellen via de productspecifieke link, de oranje bestel dit product knop. (zie afbeelding links)

De webmaster heeft speciale productlinks aangebracht om de doelgroep van de site het zoeken gemakkelijker te maken.
(Bij een paar producten kan het zijn dat de bestellink ergens anders naar door verwijst. In dat geval krijgt Jeugdvoetbaltips geen provisie. De site beoogd echter een zo compleet mogelijk overzicht te bieden. In zulke gevallen (bijvoorbeeld boek Sven Nijs) wordt verwezen naar de website van de uitgever of naar de schrijver.)

Engelstalige boeken zijn gemarkeerd met een afbeelding van de Britse vlag.

Artikelen besteld, en dan ...
De complete administratieve afwikkeling gaat vervolgens via bol.com. Verzending producten, betaling, eventuele annuleringen.
Eventuele vragen hierover kunnen alleen worden gesteld aan de afdeling klantenservice van bol.com.
Jeugdvoetbaltips kan u op dit gebied nooit helpen. In verband met bescherming van persoonsgegevens krijgt de webmaster alleen inzicht in welke artikelen er op welke dag via Jeugdvoetbaltips zijn aangebracht. Zo blijven uw persoonsgegevens t.o.v. Jeugdvoetbaltips ten allen tijde onbekend.  

Wat doet Jeugdvoetbaltips met de provisie?
Het onderhouden van de website wil Jeugdvoetbaltips niet uitbesteden aan kostbare webdesigners. Ook moet alles op de site voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Zonder wachtwoorden, en tekstdelen achter een decoder.  Middels partner afspraken met bol.com is Jeugdvoetbaltips in Maart 2006 begonnen om wat extra inkomsten te genereren. In december 2006 werd er een provisiebedrag uitgekeerd waarvan de webmaster de domeinnaam www.jeugdvoetbaltips.nl heeft kunnen vastleggen. De volgende stap zou misschien kunnen zijn uitbreiding van de datacapaciteit. De datahoeveelheid nadert zijn limiet en voor grotere sites moet uiteraard ook meer worden betaald.

Wat wordt er zoal via Jeugdvoetbaltips besteld?
Binnenkort wordt er een verkoopoverzicht per maand gepubliceerd. Het is de bedoeling dat dit ook met terugwerkende kracht gebeurd. Zo kunnen bezoekers op nieuwe ideeŽn worden gebracht, en blijft men ook op de hoogte van de meest populaire items.

Winkeltip of vragen?
Mist u een prachtig boek, een mooie sportfilm, een trainingdvd of een sportgame in de shop?
Mail de webmaster. Dat geldt uiteraard ook voor vragen en of opmerkingen over de Partneractie met bol.com.

Copyright © 1999 - 2009 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster  Laatste upload op: 25 augustus 2009