Nieuws Jeugdvoetbaltips

Op deze pagina staat het laatste nieuws. Actuele weetjes over de site. Berichten van belangwekkende zaken in omgekeerde chronologische volgorde. D.w.z het oudste berichtje staat onderaan de pagina:
 
Datum Nieuwsflash:
12 janauri Veranderingen op komst

De site liep al een tijdje tegen zijn maximale capaciteit. Herfst 2009 was de site zo vol geworden dat het uploaden compleet is vast gelopen. In 2010 zal er voor Jeugdvoetbaltips het een en ander gaan veranderen. De bedoeling is dat de site een nieuw, modern jasje krijgt aangemeten. De huidige site in deze vorm blijft als overgangsperiode nog een jaar staan. Ondertussen wordt er druk gebouwd aan de herziene versie. De uploads op deze site zullen daardoor beperkt zijn. In het voorjaar verwachten we de eerste pagina's van de vernieuwe site te kunnen presenteren.
 
11 januari Statistieken van 2009

In 2009 liepen de bezoekersaantallen ongeveer gelijk op met het jaar daarvoor. Er kwamen 33.000 bezoekers een kijkje nemen. Sinds de start van deze site zijn na tien jaar nu ruim 155.000 bezoekers gemeten.
 
   
  Jeugdvoetbaltips wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2010
   
05 januari Mooi resultaat Jeugdvoetbaltips Shop in 2008!

Daar waar de bezoekersaantallen iets minder waren was er wel een stijging waar te nemen in de Shop. Geweldig dat ook in 2008 zoveel bezoekers hun aankopen via deze site hebben gedaan. Een behoorlijke stijging t.o.v. het tweede winkeljaar, 2007. Hartelijk dank voor een ieders bijdrage!  
Inmiddels weten ook liefhebbers van andere sporten de site en de shop te vinden. De jaarlijst  top 10 van de meest verkochte artikelen over 2008 wordt binnenkort gepubliceerd.
 
05 januari Statistieken van 2008

Het jaar 2008 is voorbij. Tijd om de jaarcijfers te bekijken.
Jeugdvoetbaltips scoorde over het hele jaar ruim 34.000 hits. Zo'n 10 % procent minder dan in (recordjaar) 2007. Wilt u weten hoe dat over verschillende maanden was verdeeld?  

 
   
  Jeugdvoetbaltips wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2009!
   
29 september Twintig nieuwe spelregelvragen op de site.

Na
spelregeltest 1 en test 2 is nu een derde test toegevoegd. Test je kennis van de voetbalspelrgels en beantwoord twintig nieuwe vragen. Uiteraard is op de site ook een antwoordenlijst bijgevoegd, zodat je direct kunt controleren hoe je het er vanaf gebracht hebt. Veel succes!
  
16 september Kevin Blom geeft zijn visie op vier spelregelvragen.

Bezoekers van Jeugdvoetbaltips die ooit de eerste spelregeltest hebben gedaan, weten dat er op vier vragen onduidelijkheden waren over de goede antwoorden. Onlangs sprak de webmaster met internationaal scheidsrechter Kevin Blom over de twijfelgevallen. Zo komt er na jarenlange onduidelijkheid toch nog een helder antwoord. Scheidsrechter Blom liet verder nog weten dat hij binnenkort extra spelregel vragen zou sturen voor op de site! Na spelregeltest 1 en test 2 volgt binnenkort spelregeltest drie!
  
21 juli Kinder(voetbal)boeken op de site

De plannen waren er al, maar nu is het dan ook uitgevoerd, een speciale pagina met
jeugdboeken over voetbal. Na een leuk mailtje van uitgeverij 'De Droomfabriek uit Dordrecht ben ik direct tot actie overgegaan. De heeft geresulteerd in een overzichtspagina met vele jeugdboeken over voetbal. Weet je nog een leuk boek wat zeker niet op deze lijst mag ontbreken laat het Jeugdvoetbaltips weten!
  
01 juli Vakantietijd

De EK is achter de rug en heeft een mooie winaar opgeleverd.
Spanje is de terechte winnaar waar iedereen, mede door het vertoonde spel, het wel mee kon vinden. Nederland heeft zich positief in de kijker gespeeld. Zowel binnen als buiten het veld. Het werd vaak een groot feest . Ook de wat minder fanatieke voetbalfans hebben van het EK 2008 volop kunnen genieten. Jeugdvoetbaltips heeft het eerste half jaar van 2008 iets minder bezoekers gehad dan vorig jaar. Wel is de teller sinds het begin van de site de 100.000 gepasseerd! De omvangrijke werkzaamheden in het shop gedeelte hebben meer tijd opgeslokt dan de bedoeling was. Hierdoor zijn er minder nieuwe zaken op de site geplaatst dan gepland. Dat gaat alsnog het tweede deel van 2008 gebeuren. De grootste klus in de winkel is geklaard. De Shop top tien van Juni komt er ook binnen enkele dagen weer aan. Opvallend daarbij is het relatief hoge aandeel van honkbalfilms dat via de site is verkocht. Veel speelfilms over honkbal zijn in de maand juli besteld. De verkoop van reisboeken en kaarten blijft vooralsnog wat achter. Maar een ieder die nog snel iets nodig heeft voor zijn vakantie, neem maar eens een kijkje. Fietsroutes door heel Nederland, veel ANWB/VVV kaartmateriaal, stadsplattegronden, wandelboekjes, je kan het zo gek niet opnoemen of het is via de site te koop. Mischien zelfs net die ene kaart die je nodig hebt en die in de winkel ontbrak omdat ie uitverkocht of in bestelling was... Fijne vakantie allemaal!
  
17 juni Videoafspeellijsten Jeugdvoetbaltips via You Tube

Jeugdvoetbaltips heeft op You Tube speciale voetbalfragmenten bij elkaar gezocht. Er staat nu een verzameling fragmenten van
Keepers, Voetbaltrucs, voetbalouders, en voetbalsatire. Deze afspeellijsten worden tevens via de verschillende pagina's per onderwerp gelinkt.
Veel kijkplezier en tips op dit gebied zijn altijd welkom.

 
 
27 mei Nieuwe  dvd's voor jeugdvoetbaltraining

Niet alleen voor keepers zijn er nieuwe boeken en films. Ook voor jeugdvoetballers en jeugdvoetbaltrainers zijn er onlangs enkele waardevolle dvd's op de markt gezet.  Na het grote succes van de DVD Play like the Champions volgt nu een spin off in breder verband. Premier League Skill Factor tilt de vaardigheden in breder verband door niet alleen Manchester United sterren de voorbeelden te laten geven. De skills worden aan de  hand van wedstrijdbeelden uit de hoogste engelse divisie nader uitgelegd. Een handig hulpmiddel om de skills onder de knie te krijgen is de computeranimatie.  Lekker oefenen deze zomer, een dvd-aanrader!
 

Ook van Nederlandse bodem is er goed opleidingsnieuws. De twee niet meer verkrijgbare videobanden van de Ajax Jeugdopleiding hebben een vervolg gekregen in een 6 DVD Box. (de 6 dvd's zijn ook los, per deel,  verkrijgbaar) Wim Zielhorst zorgde opnieuw voor de beelden. Vijf jaar lang maakte hij opnamen van de Ajax Jeugdopleiding. Voor iedere jeugdvoetbaltrainer eigenlijk een must...

Helden Van De Toekomst - Ajax
 
26 mei Nieuw boek over keeperstraining

Nederlandstalige boeken over keeperstraining zijn tot dusver op 1 hand te tellen. Alleen daarom al is het vermelden van het nieuwe boek "De bal mag er niet in" de moeite waard. Lambert Jager, o.a. keeperstrainer bij Vitesse maar ook initiator achter de keeperschool midden Nederland brengt al zijn ervaringen te samen. In een visueel aantrekkelijk boek komt hij met  veel bruikbare  praktijkvoorbeelden en oefeningen voor keeperstraining op alle niveau's.

De bal mag er niet in

 
17 mei Vervangen alle productlinks bijna voltooid

Een paar dagen achter op schema, maar het is bijna zover dat alle productlinks naar bol.com winkelartikelen zijn omgezet. Komt u nog niet werkende verwijzingen tegen meld dit dan even aan Jeugdvoetbaltips.08 mei Inhaalslag winkel

Omdat in een vrij korte tijd 3000 productlinks op deze site moeten worden vervangen, is heel kort even geen nieuws op Jeugdvoetbaltips. Als alles volgens schema verloopt is er vanaf 15 mei weer nieuwe informatie.

 
10 maart Nieuw artikel voor trainen/coachen E-Pupillen: 7 tegen 7 spelerstaken.

In de 7 tegen 7 partijvorm kunnen bij gevorderde E-Pupillen de specifieke spelerstaken per veldpositie kenbaar gemaakt worden. Om het eenvoudig te houden voor de kinderen zijn er twee verschillende momenten aangegeven. Wat doe je in je veldpositie bij balbezit en wat moet je doen als de tegenpartij de bal heeft. Uiteraard kan dit ook worden gebruikt bij D-pupillen en Junioren als ze een partijspel van 7 tegen 7 spelen.
Lees het artikel
 
26 februari Twee nieuwe DVD's voor keeperstraining.

Daags na elkaar ontving Jeugdvoetbaltips de aankondiging dat er twee nieuwe DVD's op de markt zijn gebracht voor keeperstraining.  Van
Twan Centen Goalkeeping ABC is dat een vernieuwde versie, voor Wouter van Voorthuizen is zijn DVD Goalkeeper Combitraining de primeur. Lees erover op de pagina jeugdkeeperstraining.
 
25 februari Vervolgartikel 2 Jeugdbeleidsplan geplaatst.

Het stappenplan is het tweede en laatste vervolgartikel over het maken van een Jeugdbeleidsplan. Het (vrij uitgebreide) artikel is in zijn geheel geplaatst.
Lees verder via Clubondersteuning
 
25 februari On-line Reisboekwinkel

Nu we het toch over reizen hebben... Zo rond de voorjaarsvakantie is iedereen weer druk bezig met het voorbereiden van de (zomer) vakantie. U steunt Jeugdvoetbaltips ook als u via de on-line reisboekwinkel uw boeken en/of kaartmateriaal aanschaft. Vrijwel alle ANWB producten zijn er eenvoudig terug te vinden. De nieuwste Campeergidsen (van Europa en Nederland), fietsroutegidsen, waterkaarten, stadskaarten, anwb reisgidsen etc. Maar niet alleen de ANWB uitgaven komen in de winkel aan bod. U vind er ook de populaire Capitool reisgidsen serie voor binnen- en buitenland, lange afstand wandelpaden routes kortom te veel om op te noemen. Bespaar tijd en bestel gemakkelijk vanachter u pc. In de shop vind u een overzichtelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden. 
 
25 februari China & Beijing reisboekenpagina geopend.

Zoals iedereen weet zijn de Olympische Spelen dit jaar in China. Voor alle sporters, volgers, supporters of andere China geinteresseerden is er door Jeugdvoetbaltips een speciale 'Olympische spelen reisboekenpagina opgezet. Stadsplattegronden, reisgidsen streekkaarten, atlassen, chinese taalboekjes etc. Allemaal bijeengebracht op 1 pagina. Klik op het Beijing Logo of bezoek de pagina via de Shop.
 
18 februari Feyenoordfans opgelet.

Zoals jullie allemaal weten is voor Feyenoord het jaar 2008 een jubileumjaar. Er zijn een aantal speciale DVD's uitgebracht van Feyenoordgrootheden. Deze hebben uiteraard allemaal een plekje gekregen in de Jeugdvoetbaltipswinkel.
Klik hier voor de complete lijst met feyenoorddvd's!
Feyenoord - Kiprich/Moulijn<br>
Feyenoord - Kuyt/Kindvall<br>
12 februari Iedere maand speciale winkelacties in de Jeugdvoetbaltips-shop.

In 2008 zullen er iedere maand aparte prijzenacties worden gepubliceerd. De aanbiedingen zijn altijd op een aparte pagina opvraagbaar. Nog geen valentijn prersentje...,
klik hier voor de speciale februari prijsacties ! Oh ja, ook het nieuwe boek van Lornah Kiplagat, meisje van de nacht is inmiddels in de winkel verkrijgbaar.
Lornah Kiplagat - Het meisje van de nacht<br>Knippen, M.
 
12 februari Artikel Hoe maak je een Jeugdbeleidsplan

Steeds vaker kreeg ik vragen over hoe je het beste een Jeugdbeleidsplan kunt opzetten. Dat is een korte vraag die niet zo eenvoudig valt te beantwoorden. Belangrijkste aspect daarbij is vooral te kijken naar de eigen clubsituatie. Toch heb ik geprobeerd een aantal belangrijke tips weer te geven. Daarbij is gebruik gemaakt van het boek
Jeugdsport een verhaal apart.  Het artikel Bouwstenen voor een Jeugdbeleidsplan is op deze site te vinden via hoofdstuk clubondersteuning en zal binnenkort nog worden aangevuld met nieuw bijbehorend materiaal.
 
11 februari Volop wintersport in de Jeugdvoetbaltipswinkel

Nu in de winkel ook steeds meer niet-voetbal gerelateerde boeken en films worden gekocht heeft het winkelgedeelte bij de wintersporten een behoorlijke uitbreiding ondergaan. Nieuw zijn o.a. de boeken en films over
Bergbeklimmen, maar ook de andere wintersporten als Snowboarden en Skien hebben er een behoorlijke uitbreiding opzitten. Kom in de sneeuwstemming en kijk maar eens of er iets van je gading bij zit. Verder is de webmaster zeer belangstellend naar nieuwe, nog ontbrekende titels!
 
24 januari Site url van Tiscali naar Telfort

Zo als u misschien bekend, is Tiscali per 1 januari overgenomen door Telfort. Tot op heden zijn er afgezien van wat kleine technische zaken nog geen grote problemen ontstaan. Iedereen die mailt en de website bezoekt met de nu 'oude' tiscali vermelding zou daar nog geen hinder van moeten ondervinden. Voor een ieder die tiscali vervangt door telfort geldt hetzelfde. De site draait ook al onder:
http://home.telfort.nl/eijlders01. Overigens blijft de domeinnaam www.jeugdvoetbaltips.nl ook in 2008 de eigenlijke homepage aansturen. Mocht het uploaden van de site een paar dagen langer duren dan gebruikelijk dan is het aannemelijk dat bovengenoemde overname daar de oorzaak van zou kunnen zijn. Het gastenboek wordt door mij gebruikt om eventuele (nood) mededelingen op dit gebied te plaatsen. 

 
14 januari Kleine correctie in December 2007 top 10

Zo aan het begin van het jaar als de rookpluimen rond de feestdagen weer zijn opgetrokken is het tijd voor bezinning... Zo ook in de maand top 10 van december 2007.  Na een herzienning van bestellingen zijn er wat kleine veranderingen opgetreden. De juiste lijst staat nu on-line. Opvallend is dat er meer speelfilms een plekje in de top 10 hebben gekregen. Met als opvallende notering op de tweede plaats de film The Lake House met Neerlands trots Willeke van Ammelrooy.

Lake House, The<br>Willeke Van Ammelrooy
08 januari De Voetzoeker wordt voorlopig niet meer uitgegeven

De digitale nieuwsbrief van deze site 'De Voetzoeker' wordt niet meer uitgegeven. Tijdgebrek is de belangrijkste oorzaak van het verdwijnen van de nieuwsbrief. Sinds een jaar worden wetenswaardigheden over de site in deze nieuwsrubriek geplaatst.

 
06 januari Mooi resultaat Jeugdvoetbaltips Shop in 2007!

Wat geldt voor bezoekersaantallen geldt ook voor de Shop. Voor het jaar 2007 wordt de balans opgemaakt. Hartverwarmend om te zien dat zoveel bezoekers hun aankopen via deze site hebben gedaan. Enorme stijging t.o.v. het eerste winkeljaar 2006. Hartelijk dank voor een ieders bijdrage!  
De jaarlijst top 10 over 2007 is geplaatst.
 
05 januari Statistieken van 2007

Het jaar 2007 is voorbij. Tijd om de jaarcijfers te bekijken.
Jeugdvoetbaltips scoorde over het hele jaar 38.000 hits. Wilt u weten hoe dat over verschillende maanden was verdeeld?  

 
   
  Jeugdvoetbaltips wenst iedereen een gezond en gelukkig 2008!
   
17 december PSP Games en benodigheden in de shop toegevoegd.

Nu we de winter ingaan kruipt menigeen weer even in zijn computerspelletje. Je moet tenslotte toch in conditie blijven! Nu in de shop sportgames van de PSP (Playstation Portable) toegevoegd. Ook de Ninentendo Wii  heeft weer wat nieuwe spellen op de lijst erbij gekregen, Kijk snel of er iets voor je bij zit...!
 

 
16 december Scheidsrechter worden, de jeugd geeft het goede voorbeeld!

Steeds meer jonge scheidsrechters leiden bij verenigingen Pupillen- en zelfs juniorenwedstrijden. Nieuw op de site, een kort resume van de verschillende opleidingsmogelijkheden en als klap op de vuurpijl weer eens twaalf extra vragen over spelregelkennis. Doe test 2 en kijk of u echt zoveel weet van het spelletje als u wel denkt! Items zijn ondergebracht bij hoofdstuk Clubondersteuning , Normen en waarden/Fair Play of klik direct op de lees verder button. 
 
4 december Bezoekersaantallen Jeugdvoetbaltips

We naderen alweer het eind van het jaar. Dan wordt altijd even naar de bezoekerstellers gekeken. Tot en met November is het stijgingspercentage t.o.v. vorig jaar 48%. Wie weet lukt het in December om net die 50% te halen... De drukst bezochte maanden waren ook dit jaar weer augustus en september. 267 hits op 27 augustus betekende een nieuw dagrecord maar ook het maandbezoek van ruim 4500 in September was het hoogste ooit.
Met veel vertrouwen kijk ik dan ook alweer uit naar het nieuwe jaar.
In 2008 zal de teller het toch wel unieke aantal van 100.000 gaan passeren! Dus zeg het voort:
' Op
www.jeugdvoetbaltips.nl  gratis informatie over teamsport en -spel. '
 
3 december Shopt Top 10 November on-line

Los<br>Oosten, G. van & Jan Looman
Lange tijd leek het erop dat voor de eerste keer een niet-voetbal gerelateerd boek de Toppositie in de maand top 10 zou gaan opeisen. Het nieuwe boek LOS over Dennis van der Geest belicht met name de mentale kant van de Judotopsport beoefening. Vlak voor het eind van de maand werd dit nieuwe boek toch nog ingehaald door een van de meeste verkochte boeken (via de Shop van Jeugdvoetbaltips) het Basisboek Voetbal.  Neemt niet weg dat het nog nooit eerder is voorgekomen dat een nieuw uitgegeven boek zo hoog in de Top 10 is binnengekomen. Dat beloofd nog wat voor December!    voor de complete top 10 van de maand November.
 
1 december Handige link voor uitslagen en standen Pupillenvoetbal West 2

Bij de Partnerlinks is een link gemaakt naar de nieuwe site
www.voetbal-pupillen.nl.
Op deze site zijn gratis alle uitslagen en standen van de Pupillen in West 2 te bekijken zonder inlgogcodes. De bedoeling is dat andere delen van het land ook zullen volgen.

Wat hebben de makers over hun site o.a. te zeggen;

-  Wij zijn met ingang van dit seizoen een site begonnen voor het pupillen voetbal. 
In het weekend, dat er al gespeeld is, worden alle uitslagen en standen er op gezet, zodat op de zondag alle competities compleet zijn en soms zelf al op zaterdag. - 

voor de Partnerlink pagina.
 

27 november Liefhebbers van Engels Voetbal opgelet:

Ook nieuw in de shop is een aparte pagina met engelstalige boeken over sterren uit de Engelse competitie. Biografien over o.a. Ryan Giggs, Frank Lampard, Ronaldo en Wayne Rooney. Boeken van inmiddels gestopte spelers als Paul Gascoigne, Vinnie Jones en Roy Keane zijn hier eveneens terug  te vinden. En de trainers...? Boeken over o.a. Bobby Robson en Sir Alex Ferguson mogen natuurlijk niet ontbreken.  
Gordon Banks<br>Don Mullan

 

26 november Op de keeperspagina is een korte tekst geplaatst over het coachen door doelverdedigers. Zeker trainers en leiders van Jeugdteams horen we nogal al eens melden dat hun keepers nauwelijks de eigen verdedigers coachen. Een paar voorbeelden van hoe de keeper dit kan opppakken.
25 november Op verzoek een speciale boekenpagina gemaakt met boeken over keeperstraining en doelverdedigers. Links naar de onlangs uitgekomen boeken over Jean Marie Pfaff en Jan van Beveren.
Klem! Jan van Beveren<br>Doevendans, R.

 
5 november In de Shop top 10 van de maand oktober heeft de trainings dvd van Wiel Corver weer de 1e plaats heroverd. Nu, in de aanloop naar cadeaumaand bij uitstek, zijn er vele spectaculaire prijzenacties. Bekijk het overzicht van deze acties op de speciale actie sheet.
1 oktober In de Shop top 10 van de maand september valt de groeiende belangstelling op voor het Belgische boek Jeugdvoetbaltraining. Dit boek van Michel Punga wordt door steeds meer liefhebbers ondekt en is gestegen naar de 2e plaats in de top 10.


 
1 oktober Opnieuw een bezoekersrecord in de maand september. Met ruim 4.600 hits kwamen er net iets meer bezoekers dan in de votige maand. Bovendien werd in september de 75.000 ste bezoekers sinds de start van de site geregistreerd.
3 september Boekentip:
Nieuw in de shop is een boek over het coachen van Pupillenvoetballers. Ik heb het boek zelf nog niet in handen gehad, maar zo op het eerste oog lijkt het volgens de inhoudsopgave een prima boek voor alle trainers en leiders van Pupillenvoetbalteams.
Presteren met plezier<br>Baarle, E. van

 
2 september De Shop top 10 Augustus staat helemaal in het teken van trainersboeken en/of dvd's. Alleen de surfdvd 'Endless Summer' staat ( vakantieherrinnering ?!) als vreemde eend in de bijt in het meest verkochte lijstje. Sowieso worden de surfdvd's regelmatig gekocht via Jeugdvoetbaltips. Het basisboek voor Voetbal staat nu bijna een jaar in de top tien en afgelopen maand kwam dit boek weer terug op de eerste plaats.
Endless Summer<br>Bruce Brown

Klik hier voor de Top tien van de meest verkochte boeken/dvd's in augustus.
 
1 september Opnieuw een bezoekersrecord in de maand augustus. Het was goed merkbaar dat trainers hun trainingen alweer aan het voorbereiden en indelen zijn geweest. Ruim 4500 hits werden op de beginpagina gemeten, met maandag 27augustus als absolute topdag!
 
27 augustus De trainers gaan weer aan de slag. Afgelopen week registreeerde de teller het hoogste aantal hits op 1 dag ooit. De vakantiestemming zit er overigens nog wel goed in, want in de shop zijn opvallend veel surf dvd's besteld. Hartelijk dank daarvoor.
Op deze manier helpt een ieder de site weer een stapje in de goede richting!
 
07 augustus We staan weer aan het begin van een nieuw voetbalseizoen. De voorbereidingen zijn bij menig vereniging alweer in volle gang. Jeugdvoetbaltips is in juli, traditioneel de minst drukke maand, toch weer veel bezocht. De webmaster wil verder iedereen bedanken die via de shop ondersteuning heeft geboden. De verandering van de lay-out wil nog niet zo vlotten maar er wordt wel, beetje bij beetje, aan doorgewerkt.
 
07 mei Reisboekentip:
Vakantietijd breekt weer aan. Wat velen niet weten is dat bol.com ook veel reisboeken verkoopt. Dus heb je geen tijd om lang in de rij te staan bij de ANWB, of is net de kaart die jij zoekt uitverkocht, kijk eens (via Jeugdvoetbaltips) bij bol.com. Wordt het gewoon thuis gestuurd!

Maar gewoon een lekker boek voor in de vakantien dat kan natuurlijk ook!
 
30 april Sinds 25 april biedt jeugdvoetbaltips naast nieuwe boeken ook 2ehands boeken aan! Grote en gespecialiseerde aanbieders, maar ook particulieren kunnen hun boeken via bol.com verkopen.
Het aanbod is volledig geļntegreerd met dat van nieuwe boeken. Dus als de consument een titel zoekt, kan hij kiezen voor een nieuw of gebruikt exemplaar. Het vinden, bestellen en kopen van een 2ehands boek is net zo gemakkelijk als de aanschaf van een nieuwe!
 
15 maart De nieuwe menustructuur is nog niet af. Zeven hoofditems in het het vaandel zijn de basisonderwerpen. Verder wordt er links van de site bij inhoudsopgave, nog gewerkt aan het invullen van de subpagina's.
 
12 maart De oefenvormen voor keepers die door Jeugdvoetbaltips zijn aangeleverd voor de keepersuitgave in de Voetbaltrainer zijn nu ook op de site opvraagbaar bij oefenvormen keepers.
 
5 maart De irritante pop-ups die de webmaster al weken een zeer onprettig gevoel bezorgen blijken afkomstig te zijn van enkele paginatellers. Nu de webmaster weet waar het probleem zit gaat dit met voorrang worden aangepakt.
 
1 maart De webmaster heeft een begin gemaakt met een grondige reorganisatie van de site. Met name inhoudsopgave wordt aangepakt.
 
17 februari Ombouwen van alle bestellinks uit sportboeken en dvd lijst naar bol.com site voltooid.
 
1 februari Veel engelstalige boeken toegevoegd aan de sportboekenlijst. 
 
17 januari In 2006 werden er 25.000 hits genoteerd. Een absoluut siterecord!
 
5 januari Jeugdvoetbaltips wordt benaderd door vakblad de Voetbaltrainer om een bijdrage te leveren aan het maart 2007 nummer.
 
1 januari Er is een domeinnaam voor de site: via www.jeugdvoetbaltips.nl komt u ook op Jeugdvoetbaltips
 
   

Copyright © 1999 - 2010 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster  Laatste upload op: 13 januari 2010