Accommodatie: Bungalows en Vakantiewoningen


 

 

 
Groene Vakantiegids Europa<br>

ANWB Groene Vakantiegids Europa
Deze regelmatig verschijnende gids met vakantieverblijven waar rekening wordt gehouden met de natuur en de leefomgeving, is een coproductie van de ANWB en het Europees Centrum voor Eco Agro Toerisme (ECEAT). De gids biedt een kleine duizend vakantieadressen op het platteland van vijftien Europese landen/regio's, te weten Noorwegen, Zweden, Finland, Estland/Letland/Litouwen, Groot-Brittannie/Ierland, Nederland, Duitsland/Polen, Tsjechie, Belgie/Luxemburg, Frankrijk, Spanje/Portugal, Zwitserland/Oostenrijk, Hongarije/Slovenie, Italie, Bulgarije/Roemenie en Turkije. De gids opent met korte inleidingen over onder andere eco-agrotoerisme, gevolgd door gekleurde overzichtskaarten. Daarna volgen gedetailleerde beschrijvingen van de adressen per land. Hierbij wordt onder andere informatie gegeven over het adres, de prijzen, de omgeving en de verblijfsmogelijkheden in huis, (blok)hut, caravan of tent. Ten slotte treft men ook nog een routebeschrijving met eigen en openbaar vervoer aan. Een register op plaatsnamen van de vakantieadressen sluit de gids af, die eenvoudig is uitgevoerd op deels gerecycled papier en is geillustreerd met kleurenfoto's van alle aangeboden vakantiehuizen en -boerderijen. Kleine letter. Uitgebreide (qua landen) en herziene druk. (Biblion recensie, Redactie)
Paperback | 656 Pagina's | ANWB Uitgeverij Boeken
ISBN10: 9018020893 | ISBN13: 9789018020897

 Groene Vakantiegids Benelux<br>

ANWB Groene Vakantiegids Nederland, Belgie, Luxemburg
Deze gids biedt bijna 200 adressen in Nederland, 67 in Belgie en 11 in Luxemburg van vakantieverblijven met speciale aandacht voor de natuur en de leefomgeving. Het gaat om gastenkamers, huisjes en appartementen, groepsaccommodaties en campings in een groene omgeving waar natuur-, milieu- en/of cultuurbeheer hoog in het vaandel staan. Na een inleiding over o.a. ANWB en ECEAT die het ecotoerisme willen bevorderen, biologische landbouw, boerderijvakanties en overzichtskaarten met locatieaanduiding volgen de afzonderlijke accommodaties per land en vervolgens per provincie of regio. Binnen elke provincie zijn de vakantieverblijven per plaats geordend en naast adresgegevens en een kleurenfoto vindt men er een typering en beschrijving van de faciliteiten, symbolen met o.m. prijzen en tenslotte een routebeschrijving. Tussendoor zijn er groene tips met o.a. biologische boerenmarkten, streekproducten, biologische restaurants en eco attracties. De gids besluit met een faciliteitenschema per provincie/regio en een plaatsnamenregister. (NBD|Biblion recensie, Dr. J. Kroes)
Paperback | 351 Pagina's | ANWB Uitgeverij Boeken
ISBN10: 9018025275 | ISBN13: 9789018025274

 

Vakantiehuizen<br>W. Pauwels

Vakantiehuizen door W. Pauwels 
25 vakantiewoningen over heel Europa worden uitgebreid gefotografeerd Een exclusief landhuis in St-Tropez, een 'mas' in de Provence, een oude abdij in Toscane, een houten woning aan zee, een luxueuze berghut in de Franse Alpen, etc. Verschijnt tezelfdertijd in het Frans
Hardcover | 224 Pagina's | Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN10: 9080611468 | ISBN13: 9789080611467

 

On-line Reisboekwinkel

 

Copyright 1999 - 2010 Jeugdvoetbaltips | Disclaimer Mail de webmaster 
Laatste upload op: 01 januari 2010